bács-kiskun

2021.01.30. 10:30

A Mozaikkereső játék fődíjai gazdára leltek

Január 29-án, pénteken Veszprémben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait.

Petőfi Népe

A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte közjegyző jelenlétében

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, most is hatalmas érdeklődés övezte nyereményjátékunkat, melyben a 19 megyei napilap olvasói, előfizetői vehettek részt. Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a játék sorsolása pénteken folytatódott, ahol gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi.

Összesen közel 100 ezer levél, egészen pontosan 97.549 játékszelvény érkezett a napilapokhoz a sorsolásra a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Duna­újvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Hajdú-Bihari Napló, a Kelet-Magyarország, az Észak-Magyarország, a Délmagyarország és a Kisalföld olvasóitól. A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021. januárban, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Toyota Yaris személygépkocsit nyert Mozaikkereső játékunkban: Románivits Gábor (Berzence), illetve Geda Györgyné (Székesfehérvár).

Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük, hogy velünk játszottak!

A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte közjegyző jelenlétében
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában