verseny

2021.01.31. 18:51

A félegyházi fodrásztanulók az online megmérettetésen is remekeltek

A világjárvány okán bevezetett digitális oktatás a szakmák gyakorlati képzését is megnehezíti. Ám a félegyházi fodrásztanulók a nehezített körülmények ellenére két szakmai versenyen is helytálltak, a közelmúltban két online versenyen vettek részt.

Vajda Piroska

Forrás: Petőfi Népe

Az elsőt a kecskeméti Gáspár András Technikum rendezte meg. A Gáspár Pomádé fodrászversenyen tizennégy város diákjai vettek részt. A megmérettetésre videófelvételeket és fényképeket kellett küldeni a versenymunkákról. A KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskolája és Kollégiuma tanulói több kategóriá­ban is jeleskedtek. A 20-as évek frizurája kategóriában, második korcsoportban harmadik helyezett lett Ondó Diána. Felkészítője: Szabóné Vincze Anikó. Az iskola felnőttoktatásban tanuló diákja, Mohács Melinda pedig ötödik helyen végzett. Felkészítője: Téti Tímea.

Első korosztályban második helyezett lett Szabó Lúcia Réka
Fotó: Petőfi Népe

Extrém konty a halloween jegyében elnevezésű kategória második korcsoportjában nyolcadik helyezett lett Vas Mercédesz. Felkészítője: Szabóné Vincze Anikó.

A kiskunhalasi KSZC Dékáni Árpád Technikum Szépészet Kupa versenyén kozmetikus- és fodrásztanulók mérettették meg magukat. Ezen a versenyen élő közvetítésben nézte végig a szakmai zsűri a versenyfeladatok elkészítését. Látvány konty kategóriában több félegyházi tanuló is jeleskedett. Az első korosztályban második helyezett lett Szabó Lúcia Réka, harmadik helyen végzett Kovács Emese, ötödik lett Patay Enikő. Felkészítőjük: Téti Tímea. A második korosztályban harmadik helyezett lett Vas Mercédesz. Felkészítője: Szabóné Vincze Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában