jótékonyság

2020.12.17. 13:22

Pénzbeli adománnyal érkezett a képviselő a katonatelepi óvodához

50 ezer forinttal támogatja a Katonatelepi Óvodásokért Alapítványt dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő. Az összeget csütörtökön adta át Marsa Tímeának, az óvoda koordinátorának.

Hraskó István

Kecskemét Óvodai alapítvány támogatásának átadása Dr. Fekete Gábor(j) képviselő Katonatelep, Platán u. óvoda.

Fotó: Bús Csaba

A képviselő a baon.hu-nak elmondta, most, a járványhelyzetben különösen fontosnak tartotta, hogy segítse az intézményt, hiszen az óvónőkre az átlagosnál nagyobb teher hárul. A járvány előtt reggelente a szülők bekísérhették gyermeküket a csoportszobába, és segíthettek neki az öltözködésben, most viszont ez nem lehetséges, a kapuban el kell válniuk egymástól, így az ovi dolgozóira vár ez a feladat. A támogatás másik fontos indoka pedig az, hogy már így is elmaradt egy óvodai alapítványi bál, és kétséges, mikor lehet legközelebb megtartani, márpedig az ilyenkor összegyűlő pénznek mindig van helye. Fekete Gábor ezért úgy gondolta, egy jelentősebb pénzösszeggel lepi meg az óvodát, amely több mint a felét fedezi egy már kinézett kinti játszóeszköznek.

Kecskemét Óvodai alapítvány támogatásának átadása Dr. Fekete Gábor(j) képviselő Katonatelep, Platán u. óvoda.
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában