kiskunhalas

2020.12.03. 17:28

Kórházi dolgozóknak adományozott gyógypapucsokat a Berkemann

Száz pár orvostechnikai tanúsítású lábbelit adományozott a kiskunhalasi mobil járványkórház minden ápolójának, szakápolójának a Berkemann Hungary Bt. A négymillió forint összértékű felajánlást csütörtökön adták át a cég képviselői Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatónak és Dittmayer Péter ápolási igazgatónak.

Mester-Horváth Nikolett

Fotó:

A Berkemann százharmincöt éve készít olyan lábbeliket, amelyek megkönnyítik az egész napos állómunkát végzők mindennapjait. Ezek az orvostechnikai tanúsítású lábbelik olyan anatómiai talpbetéttel rendelkeznek, ami óvja a láb, a gerinc és az ízületek egészségét. A világ több mint negyven országában használt modellek mind Kiskunfélegyházán készülnek.

– Talán soha nem éreztük még át annyira, hogy mekkora kincs az egészség, mint most, a világjárvány ideje alatt. Az egészségügyi dolgozók számára pedig ez egy olyan harc, ami nap, mint nap próbára teszi az erejüket. Nem tudjuk eléggé megköszönni mindazt, amit ezekben a nehéz időkben értünk tesznek. Nem tudunk ott állni Önök mellett a betegágyaknál, de segíteni szeretnénk a saját eszközeinkkel. Bízunk benne, hogy ez a száz pár papucs könnyebbé teszi majd a hosszú műszakokat – tolmácsolta Csőke Márta kereskedelmi vezető szavait Balanyi Melinda, a Berkemann értékesítési csoportvezetője.

Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató meghatódva mondott köszönetet a példaértékű felajánlásért:

Nagyon megérintette a szívemet az Önök gesztusa, öröm ilyen karácsonyi ajándékot átadni a kollégáinknak.

– Magam is több mint húsz éve dolgozok Berkemann cipőben, tudom, hogy valóban a munkatársaink kényelmét fogják szolgálni. Bár sokan fel sem tudják mérni, de egy ápoló egy tizenkét órás műszakban akár tíz kilométert is gyalogol, miközben folyamatos lelki és szellemi megterhelés alatt áll – hangsúlyozta.

Dittmayer Péter ápolási igazgató elmondta, amikor a cég megkereste őket az adományozás szándékával, nem is gondoltak arra, hogy ekkora mértékű lesz a felajánlás. Hangsúlyozta továbbá, hogy a papucsokból a járványkórház kiskunhalasi és más városokból átvezényelt dolgozói is kapni fognak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában