Elkezdődött a piaci kiszállítás Kecskeméten

Hétfőtől ismét kezdetét vette a piacról telefonon megrendelt friss élelmiszer ingyenes kiszállítása Kecskemét belterületén belül.

Petőfi Népe

A járvány első hullámában önkéntesként Szegvári Júlia színművész is részt vett a kiszállításban

Forrás: Petőfi Népe

A koronavírus-járvány terjedése és az azóta bevezetett korlátozások következtében főként az idősebb, a vírussal leginkább veszélyeztetett korosztály számára komoly egészségügyi kockázatot jelent a napi élelmiszer-bevásárlás.

Annak érdekében, hogy az idős embereknek ne kelljen kimozdulniuk otthonról, az ő részükre az élelmiszer ingyenesen kerül kiszállításra. Telefonon lehet a megrendeléseket leadni. Annak érdekében, hogy a lehető legfrissebb termékek kerüljenek a vásárlókhoz, a megrendelést követő nap reggelén kerülnek kiszállításra a Hírös Sport Nonprofit Kft. dolgozói által.

A piacon szinte minden vásárlónak megvannak a kedvenc árusai, így a piac azt is igyekszik lehetővé tenni, hogy az erre vonatkozó igény esetén a rendelés lehetőleg a vásárló kedvenc árusainál történjen összeállításra. Rendelésfelvétel hétfőtől-péntekig a 06/30-470-5056 számon lehetséges.

A járvány első hullámában önkéntesként Szegvári Júlia színművész is részt vett a kiszállításban
Fotó: Petőfi Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában