Bohém Ragtime Jazz Band

2020.12.20. 12:59

Dallal kíván kellemes ünnepeket a kecskeméti Ittzés család

Egy családi, zenés videóval kíván kellemes ünnepeket a Bohém Ragtime Jazz Band egyik tagja, Ittzés Tamás és családja.

Morva Daniella

A zenészeket is nehéz helyzetbe sodorta a járványhelyzet, hiszen a korlátozások miatt jó ideje nem találkozhattak személyesen közönségükkel. Fellépések, rendezvények nincsenek, de a karácsony eljön, így a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band egyik tagja, Ittzés Tamás egy házi karanténvideót készített, bevonva feleségét, Mudrák Mariannt és kisfiukat, a 6 éves Mártont, ezzel köszöntve mindenkit az ünnepek alkalmából.

Tamásék egy mindenki által ismert klasszikust, a Jingle Bells-t választották. A videón feleségét kíséri zongorán, a kis Márton pedig lelkesen dobol a meghitt hangulatú, karácsonyi környezetben.

„Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek ezzel a családi házi karanténvideóval, a koronavírus miatt kényszerszabadságon lévő Bohém Ragtime Jazz Band nevében is!”

– írja a videó alatt Ittzés Tamás.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1m4vSlSeNcy91n93aIC5ypNLGbp3XQnDnOrGT361yUuauinDh7ZKX5xl8&v=wQzm4Z6IjNE&feature=youtu.be

Bohém Ragtime Jazz Band

Az eMeRTon-díjas kecskeméti zenekar 1985-ben alakult, a magyar jazzélet fontos szereplője. Repertoárjuk felöleli a klasszikus jazz minden ágát, a ragtime-tól a New Orleans-i jazzen és a dixielanden át a swingig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában