ünnep

2020.12.19. 17:17

Ajándékot vittek a gyerekeknek Baján

A Mogyi és a Nébar Kft. felajánlásának köszönhetően ajándékcsomagok érkeztek hétfő délután a Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda részére.

Márton Anna

Dr. Zöld Lászlóné képviselő és Bíró Györgyi Anna igazgató

Forrás: Petőfi Népe

Dr. Zöld László­né önkormányzati képviselő elmondta, minden évben más-más iskola kapja az ajándékot a bajai cégektől.

– Szerettünk volna egy kis örömet szerezni a gyerekeknek, hiszen nagyon finom termékek vannak a csomagokban: mákkrém, diókrém, mogyoró, darált mák, ami nem mindennap jut az asztalra. Ez remélem, egy igazi örömforrás lehet majd a kicsiknek – tette hozzá, végül köszönetet mondott a felajánlóknak, Kenyeres Zoltánnak, a Mogyi Kft. igazgatójának, Tóth Andrásnak, valamint Barcsák Józsefnek, a Nébar Kft. képviselőinek.

– Nagyon köszönjük az adományokat, igazi öröm, hogy a mai világban a gyerekekre is gondoltak a bajai vállalkozók. Sajnos, most nem tudjuk átadni ezeket az ajándékokat, mert digitális oktatás van ezen a héten az intézményünkben. Erre azért volt szükség, mert több tanuló, valamint kollégám is megbetegedett – mondta lapunknak Bíró Györgyi Anna, a Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatója.

Dr. Zöld Lászlóné képviselő és Bíró Györgyi Anna igazgató
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában