GALÉRIÁVAL

2020.12.17. 15:49

Ajándékot kaptak a mórás diákok is Kecskeméten

Kecskeméten a Városi Szociális Közalapítvány vezetője, Horváth Attiláné és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő, tanácsnok csütörtökön több intézménybe jutattak el ajándékokat.

Sebestyén Hajnalka

A Városi Szociális Közalapítvány ajándékot hozott a Móra Ferenc Általános Iskolába, Lévai Jánosné(b) közreműködésével.

Fotó: BUS CSABA

Felkeresték a Móra Ferenc Általános Iskolát is, ahol az első osztályosoknak vittek 42 ajándékcsomagot, melyek mesekönyvet, írószert és tisztasági szereket tartalmaztak. A két kosárnyi ajándékot Kecskésné Marthi Mariann tagintézmény-vezető vett át, kifejezve köszönetét.

A Városi Szociális Közalapítvány minden évben az ünnepek előtt több millió forint, értékben ad át csomagokat városszerte. Idén is gyerekek, családok és rászorultak sokaságának teszik szebbé a karácsonyát. Lévai Jánosné, a 11. számú választókerület képviselőjeként az ajándékcsomagokon felül a területéhez tartozó oktatási intézményeknek két-két fenyőfát is eljuttatott.

Horváth Attiláné és Lévai Jánosné örömmel osztották meg hírportálunkkal, hogy Szabadkai utcai ovisok gyönyörű és meghitt angyalkás műsorral lepték meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában