Minden dolgozó Covid-teszt eredménye negatív lett

Jó hír, hogy mindenkinek negatív lett a Covid-tesztje a kelebiai Szent Erzsébet Otthonházban, ahol kedden szűrték először az intézmény dolgozóit.

Pozsgai Ákos

Forrás: Kelebiai Szent Erzsébet Otthonház

Szociális intézmények esetében a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségei biztosítják a gyorstesztet. A mintavétel elvégzését az intézménynek kell megszerveznie és végrehajtania. Kedden az intézmény valamennyi dolgozójánál elvégezték a SARS-CoV-2 koronavírus kimutatására alkalmas antigén gyorsteszt mintavételezést, minden dolgozó tesztje negatív lett – tudatta a Szent Erzsébet Otthonház közösségi oldalán Turi Mária intézményvezető, aki hozzátette, hogy az előírásnak megfelelően hetente fogják tesztelni a dolgozókat, akik közül mindenki részt vesz a vizsgálatokban.

– Köszönet a dolgozóinknak, ellátottjainknak, hozzátartozóiknak a fegyelmezett magatartásért, a járványügyi szabályok nyomon követéséért és betartásáért – írta az intézményvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában