galériával

2020.11.22. 13:34

Beleaszfaltoztak egy macskát az útba Tázláron – MEGRÁZÓ FOTÓK!

Egy út szélén fekvő, feltehetően már korábban elpusztult macska tetemét simán beleaszfaltozták az útba Tázlár felsőtelepi részén.

Pozsgai Ákos

Forrás: Shutterstock.hu

Az úttestbe beaszfaltozott macskatetemről készült első felvételek szombat este kerültek fel az egyik közösségi oldalra. Kerékpárosok töltötték fel a két képet, akik elszörnyedve tapasztalták a történteket.

A Tázlár-Felsőtelepen élők is elképedve értesültek az esetről. Az egyik szemközti házban lakó férfi szerint kizárt, hogy ne vették volna észre a munkások, hogy egy macskatetem fekszik az út szélén.

Lehet, hogy jó poénnak szánták, de egyáltalán nem az. Csak egy beteg elme csinál ilyet!

– mondta a neve elhallgatását kérő, felháborodott férfi.

Nem sok hasonló esetről lehet tudni, egy azonban éppen két évvel ezelőtt történt, amikor arról számolt be a nemzetközi és a hazai sajtó, hogy az indiai Agrában élve temettek el az útépítők egy út szélén alvó kutyát. A szerencsétlen állat vonaglott, amikor egy úthengerrel is átmentek rajta. Az elpusztult kutya testét később egy markoló szedte ki az aszfaltból.

A tázlári esetnél, feltehetően már nem élt az út szélén fekvő macska, amin szintén átment az úthenger. Ebből kifolyólag úgy tudjuk, nem indul vizsgálat az ügyben, viszont értesítik a kivitelező céget, hogy távolítsák el az úttestből a macska tetemét.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában