flashmob

2020.10.25. 12:26

Villámcsődülettel lepték meg a kecskeméti doktornőt

Vasárnap délelőtt dr. Kelemen Editet, a kecskeméti kórház koraszülött részlegének vezetőjét köszöntötték a szülők Kecskeméten.

baon.hu

Forrás: beküldött fotó

Villámcsődület keretében köszönték meg az elmúlt negyed évszázad fáradhatatlan munkáját dr. Kelemen Editnek, a kecskeméti kórház koraszülött részlegének vezetőjének a szülők és a gyerekek. A vasárnap délelőtt a Szent István-szobornál tartott meglepetés rendezvényen egy kétkötetes könyvet adtak át a doktornőnek, ami az elmúlt 25 év emlékeit őrzi a szülők és a koraszülött babák szemszögéből.

A megható ünnepségen a szülők mellett a gyerekek is megköszönték azt, hogy Kelemen doktornő segítségével koraszülött érkezésük ellenére teljes életet élhetnek. A ma már felnőtt egykori babák közül többen példaképként beszéltek Edit néniről, elmondták, maguk is orvosok szeretnének lenni. Kelemen doktornő a nagy családi körben könnyekkel a szemében vette át a neki készített emlékkönyvet. Elmondta, a mai napját nem tanulással, hanem a kötetek olvasásával tölti.

Fotó: beküldött fotó

Az esemény két fő szervezője Pusztai Henriett és Hadnagy Krisztina volt. Ők keresték meg Engert Jakabnét azzal, hogy segítse a villámcsődületet megszervezni. Az alpolgármester asszony örömmel állt a kezdeményezés mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában