elismerés

2020.10.27. 17:21

Miniszteri kitüntetést kapott a halasi főorvos

Több állami kitüntetést és egészségügyi díjat adtak át hétfőn a Pesti Vigadóban Budapesten. Az ünnepségen Dr. Med. Habil. Holman Endre Phd., a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Urológiai Osztályának vezető főorvosa is elismerésben részesült.

Mester-Horváth Nikolett

Dr. Med. Habil. Holman Endre Phd. (archív felvétel)

Fotó: Mester-Horváth Nikolett

Állami kitüntetéseket és egészségügyi díjakat adott át Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Dr. Latorcai Csaba, a tárca közigazgatási államtitkára hétfőn a Pesti Vigadóban Budapesten – olvasható a kormányzati honlapon. Az ünnepséget eredetileg augusztusban az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan tartották volna, ezt a tervet azonban a koronavírus-járvány meghiúsította.

Megyénkből Batthyány-Strattmann László-díjat vehetett át Dr. Med. Habil. Holman Endre Phd., a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Urológiai Osztályának vezető főorvosa. A kitüntetés azoknak adományozható, akik szakmai vagy közszolgálati munkájukkal a betegellátás vagy tudományos kutatás során az egészségügyi ellátás fejlesztésében kimagasló tevékenységet értek el.

Dr. Med. Habil. Holman Endre Phd., a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Urológiai Osztályának vezető főorvosa (archív felvétel)
Fotó: Mester-Horváth Nikolett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában