Elismerések

2020.10.05. 07:00

Három díjjal gazdagodott a Creatum csapata Baján

Három gyémánt díjjal jutalmazták a bajai Creatum Kft. csapata és baráti köre munkáját a Marketing Summit Hungary városmarketing szakmai csúcstalálkozóján a közelmúltban.

Márton Anna

Forrás: shutterstock.com

A Creatum Kft. fiatal munkatársai a megalakulás óta részt vállalnak Baja gazdasági és turisztikai fellendítésében. Hosszú távú céljuk, hogy gyermekeik és unokáik ebben a városban találják meg boldogulásukat.

A város marketingstratégiája díjat a márka és identitásépítés, értékesítés, támogató marketingstratégia és program létrehozásáért adományozták. A cég vezetői szerint Baja városának egyik leginkább kézenfekvő lehetősége a turizmus, ezért évek óta ötleteltek és fejlesztették tudásukat, hogy ezen a területen egy összeszedett koncepciót és stratégiát alakítsanak ki a város lehetőségeinek figyelembevételével. Ezt a törekvésüket ítélte a szakmai zsűri az idei év legjobbjának. A díjazottak bíznak abban, hogy az általuk kidolgozott bajai marketingstratégiát, ennek felelős és megfontolt alkalmazását a mindenkori városvezetés is fontosnak találja.

A második gyémánt díjat a BeerBQ – Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál megszervezéséért kapták. A cég vezetése kiemelte, hogy ezen az elismerésen közösen osztoznak néhány lelkes és kitartó barátjukkal, Hodovány Anettel, Kovács Tamással, Lencsés Péterrel és Urbán Henriettel. A harmadik gyémánt díj a KulinArt Közösség megteremtéséért járt, amely a városfejlesztési projekt marketingprogramjairól és kampányáról szól.

Egy ilyen programelem a KulinArt Közösség, ahol a helyi értékek, a helyi gasztronómia és a minőségi helyi termékek vannak a fókuszban, egy-egy vacsora keretében mutatkozhatnak be a termelők, cserélhetnek egymással tapasztalatot és hozhatnak létre valami új értéket az együttműködés által.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában