napsugár óvoda

2020.10.21. 14:22

Gyepszőnyegre gyűjtenek Kiskunmajsán

Gyepszőnyeget szeretnének telepíteni a kiskunmajsai Napsugár Óvoda udvarára, ahol az új épületek elkészültek, de gondot okoz a Fő és a Bajcsy-Zsilinszky utcai épülettömbben is a gyerekek kiengedése a szabadba.

Pozsgai Ákos

Forrás: shutterstock.com

Az egyik udvarban füvet vetettek, de az még nem erősödött meg annyira, hogy rá mehessenek a gyerekek, a másik udvar pedig az esős időjárás miatt felázott, a sáros talaj nem alkalmas arra, hogy a gyerekeket kiengedjék oda játszani. Rávai Mónika alpolgármester tájékoztatása szerint a gyermekek szülei és az Egészséges Gyermekekért Alapítvány részéről érkezett egy javaslat, hogy gyepszőnyeggel borítsák be az udvart és tegyék komfortosabbá. Gyűjtésbe kezdtek, azóta sokan anyagilag is a kezdeményezés mellé álltak, a további felajánlásokat pedig az alapítvány 11732143-20057444 számlaszámára lehet megtenni. Az alpolgármester ígérete szerint az önkormányzat minden adomány forint mellé ugyanannyit hozzátesz.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában