GALÉRIÁVAL

2020.10.23. 18:11

Díjazták a Szakképzési Centrum kiváló tanárait

Júniusban szerették volna átadni a Kecskeméti Szakképzési Centrum (KSZC) elismeréseit a kimagasló és példamutató oktató-nevelő munkát végző pedagógusoknak, végül csütörtökön rendezték meg az ünnepséget a Hírös Agórában.

Hraskó István

Fotó: Bús Csaba

A KSZC 2018-ban alapította meg Az év tanára és A tagintézmény kiváló tanára kitüntetéseket. Ignácz Bence főigazgató beszédében a pénteki nemzeti ünnepre utalva azt mondta: az elmúlt hónapokban miniforradalom zajlott az iskolákban, az oktatásban, és ez jelenleg is tart. Tavaly novemberben még a szakképzési rendszer változásaira igyekeztek felkészülni, márciustól viszont a digitális oktatásra kellett áttérni. Kijelentette: az elismeréssel jutalmazott pedagógusok nagyon jól reagáltak a külső kihívásokra, és megpróbálják a tőlük telhető legtöbbet kihozni a változásokból.

A díjakat Ignácz Bence, Leviczky Cirill, a KSZC kancellárja és Madariné Ádám Györgyi szakmai főigazgató-helyettes adta át.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Az év tanára kitüntetés díjazottjai: Kisné Molnár Szilvia (Kandó Kálmán Technikum), Varga Pál (Széchenyi István Technikum), Nagy István (Szent-Györgyi Albert Technikum).

A tagintézmények kiváló tanárai:

Fazekas István Szakiskola: Bódogh Tamás

Gáspár András Technikum: Sellei László

Károlyi Sándor Technikum: Czigléczkiné Ábel Márta

Kada Elek Technikum: Dobozy Mária Gyöngyi

Kandó Kálmán Technikum: Gyurkó Sándor

Kecskeméti SZC Kollégium: Tibay Rózsa

Széchenyi István Technikum: Fröhlich Éva

Szent-Györgyi Albert Technikum: Tarnóczi Márta Ibolya

Tiszakécskei Kiss Bálint Szakképző Iskola: Zombori József

Virágh Gedeon Technikum: Abai-Kutyifa Ildikó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában