bács-kiskun

2020.10.29. 13:05

Csikai Ágnes minden héten tart Ringató-foglalkozásokat

A megfelelő egészségügyi szabályok betartása mellett dr. Szabóné Csikai Ágnes zenepedagógus minden héten tart Ringató-foglalkozásokat a kisgyermekes anyukáknak. A Vedd ölbe, ringasd, énekelj! mottót viselő rendezvényt féléves kortól ajánlják hároméves korig.

Sebestyén Hajnalka

Csikai Ágnes nagyon kedvelt az anyukák és a gyerekek körében

Forrás: Petőfi Népe

A Ringató-foglalkozásokon gyerekek és anyukák egyaránt jól érzik magukat. Barátságos közösségben együtt érzik át a zene szeretetét, gyógyító hatását. A ringató módszer a kodályi elvekre épít, éneklésközpontú, zenei hagyományainkra épülő, széles tömegeket megszólító, melynek Szabóné Csikai Ágnes értő és elhivatott követője.

Legutóbb éppen Kerekegyházán járt, de a héten Kecskeméten két alkalommal is találkozhatnak vele az anyukák és a picik. A Zenei nevelés a családban – a közös játék és éneklés élménye programsorozat keretében csütörtökön 10 órakor a hunyadivárosi baba-mama klubban várja az érdeklődőket. A könyvtárban megtartott rendezvényen a részvétel ingyenes, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület jóvoltából.

Pénteken 9.30-tól pedig a Hírös Agórában tart Ringatót, mely már jól ismert az anyukák körében. A foglalkozás állandó program az intézményben, minden pénteken.

Csikai Ágnes nagyon kedvelt az anyukák és a gyerekek körében
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában