Kitüntetések

2020.09.09. 20:00

Elismeréseket adtak át a kecskeméti közgyűlésen

Kecskeméten tartotta évértékelő közgyűlését a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. Az összejövetelen a kiskunhalasi rendőrkapitány, a majsai rendőrőrs parancsnok-helyettese és a tompai polgárőr-egyesület vezetője is elismerésben részesült.

Pozsgai Ákos

Vaslóczki Ferenc és Birtalan Róbert

Forrás: Petőfi Népe

A megyei rendőr-főkapitányságon tartott tanácskozáson a küldöttek elfogadták a 104 polgárőrszervezetet tömörítő megyei szövetség elmúlt éves munkájáról szóló beszámolót és a következő évi költségvetést. Elismeréseket is átadtak a kimagasló és példaértékű munkát végző polgárőröknek, valamint a polgárőrség tevékenységét segítő külső személyeknek.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság illetékességi területén működő polgárőr-egyesületek közül a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát vehette át Vezdán János, a tompai polgárőrség vezetője. A mozgalom támogatásáért a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozata kitüntetést kapta dr. Vaslóczki Ferenc rendőr alezredes, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője. Birtalan Róbert rendőr őrnagy, a Kiskunmajsai Rendőrőrs parancsnok-helyettese a Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozata kitüntetést vehette át. Az elismeréseket dr. Fekecs Dénes, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnöke adta át a kitüntetett főtiszteknek.

Vaslóczki Ferenc alezredes és Birtalan Róbert őrnagy.
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában