Honvéd Nyugdíjas Klub

2020.07.16. 13:58

Tisztújítást tartottak a szabadszállási, nyugállományú katonák

Évzáró, az idei esztendőt megalapozó szabálymódosító és tisztújító közgyűlését tartotta a napokban a szabadszállási Honvéd Nyugdíjas Klub. A rendezvényen személyesen vagy meghatalmazott képviseletében a tagság több mint nyolcvan százaléka jelen volt.

Gulyás Sándor

Elismerték a segítők és a tagok munkáját

Forrás: Petőfi Népe

Farkas Zoltán, a Honvéd Nyugdíjas Klub elnöke a tavalyi évi tevékenységről és az idei tervekről beszélt, Buza Vince elnökhelyettes a gazdálkodási tervet mutatta be. Mivel az elnökség, a pénzügyi ellenőrző bizottság mandátuma lejárt, a közgyűlésnek el kellett végezni a tisztújítás feladatait is.

A következő négyéves időszakra a Honvéd Nyugdíjas Klub elnöki tisztét Farkas Zoltán tölti be, az elnökség tagjai Asbóth György, Bur János, Buza Vince, Nagy András, Tóth Józsefné és Udvarnoki Jánosné.

A felügyelőbizottságba Bánáti Csaba, Kertész Farkas Sándorné és Puskás Istvánné, a jelölő- és szavazatszámláló bizottságba Bencze Péterné, Dóra Tiborné és Spaics József került.

A leköszönő elnökségből Dóra Tibor és Gáspár Ferencné – eddigi tevékenységük elismeréseként – emlékplakett és emléklap elismerésben részesültek.

Az egyesületi tevékenységet segítők arany, bronz és ezüst fokozatú támogatói címet kaptak. Pártoló tag címet vehetett át Nosza Lajos, Szalon­tai Bálint és Szekeres Mihály. Az elnökség javaslatára, eddigi támogatói tevékenységük elismeréseként, Tiszteletbeli tag címet adományozott a közgyűlés Darabos József, Szabadszállás város polgármestere és id. Szőke Péter részére.

Elismerték a segítők és a tagok munkáját
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában