új beteg

2020.07.02. 13:08

Koronavírusos lett egy tompai férfi

Koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak egy tompai lakosnál – tájékoztatott csütörtök délelőtt közösségi oldalán Véh László polgármester.

Pozsgai Ákos

A település vezetője közleményében arra kér mindenkit, hogy az üzletekben, orvosi rendelőkben, gyógyszertárakban és egyéb közületekben, intézményekben szigorúan tartsák be a kötelezően előírt higiéniai előírásokat.

A tompai Idősek Otthona vezetőjével történt egyeztetést követően az intézményben látogatási korlátozásokat fognak bevezetni, amelynek részleteiről az intézmény vezetője később ad tájékoztatást.

Információink szerint egy férfi fertőződött meg a koronavírussal, ám a polgármester nem erősítette meg ezt az információnkat. A beteg életkoráról és állapotáról Véh László semmilyen részletet nem közölt. A polgármester érdeklődésünkre elmondta azonban, hogy a megbetegedés nem az Idősek Otthonában történt, elővigyázatosságból szigorítanak a látogatási renden. Szükség esetén minden további intézkedésről tájékoztatni fogják a lakosságot – közölte a város vezetője.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik