városrendészet

2020.07.23. 19:57

Amatőr módon bukott le az illegális szemetelő Kecskeméten

Nem kellett sokat nyomozni, hogy megtalálják a közterület-felügyelők azt a személyt, aki illegálisan rakott le egy nagy kupac szemetet Kecskeméten, a Búzaszentelő utcában.

baon.hu

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

Július 22-én lakossági bejelentés érkezett a Kecskeméti Városrendészethez, mely szerint a Búzaszentelő utcában ismeretlenek nagy mennyiségű illegális hulladékot helyeztek el. A közterület-felügyelők a szemét átvizsgálása során olyan dokumentumokat találtak, ami a lerakó személy kilétére utalt. A beazonosítást követően a városrendészek felkeresték a hulladék tulajdonosát, aki megbánta és vállalta tette következményeit.

Csütörtökön az illegális hulladék tulajdonosa arról tájékoztatta a városrendészet intézményvezetőjét, dr. Német Zsoltot, hogy a szemetet elszállította a közterületről, valamint bemutatta a hulladékudvar mérlegjegyét.

Dr. Német Zsolt továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladéklerakók megszüntetése, felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladéklerakást észlelnek, ha illegális hulladéklerakót érnek tetten, ha járműről történik az elhelyezés, írják fel a rendszámot, lehetőség szerint fényképezzék le a hulladékot lerakó személyt és hívják a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában