közigazgatás

2020.06.11. 06:16

Új jegyzőt iktattak be a jánoshalmi városházán

Dr. Rennerné dr. Radvánszki Anikó váltotta a jánoshalmi városháza jegyzői posztján dr. Benda Dénes címzetes főjegyzőt, aki a város érdekében végzett közel három évtizedes munkája után nyugdíjba vonult.

Pozsgai Ákos

Dr. Rennerné dr. Radvánszki Anikó, Jánoshalma jegyzője

Forrás: Petőfi Népe

A település új jegyzője a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott jogászként 2008-ban. A jogi egyetem évei alatt egy szemesztert Németországban, a Potsdami Egyetemen tanult, ahol német gazdasági szakjogászi végzettséget is szerzett. Az egyetem elvégzését követően Kiskunhalason, egy ügyvédi irodánál kezdte el gyakorolni hivatását, ahol tapasztalatot szerzett a polgári, gazdasági és közigazgatási ügyekben egyaránt. A jánoshalmi önkormányzatnál 2017-ben kezdett el dolgozni, a fejlesztésekkel és pályázatokkal foglalkozott.

Jegyzőként kiemelt feladatának tekinti a hatósági és az önkormányzati feladatellátás törvényességének a biztosítását, a polgármester és a képviselők tevékenységének szakmai segí­tését.

– A hivatal vezetőjeként arra fogok törekedni, hogy a felelősséggel dolgozó munkatársak által a közügyek intézése, a közigazgatási feladatok megoldása a város lakóinak megelégedésére, méltányosan és jogszerűen történjen – írta bemutatkozásában Radvánszki Anikó, aki fontosnak tartja, hogy a lakosok problémái a lehető leghamarabb, minél rugalmasabban, és ügyfélbarát módon kerüljenek megoldásra. Mindemellett szívügyének tekinti a város fejlesztését, a rendelkezésre álló lehetőségek maximális kihasználását.

Dr. Rennerné dr. Radvánszki Anikó, Jánoshalma jegyzője
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában