szponzorált tartalom

2020.06.05. 00:01

Munkalehetőségek Kecskeméten – ezért jó itt élni

Állást keres egy olyan fejlett, élettel teli városban, mint Kecskemét? A Maxapró álláshirdetéseivel könnyedén megtalálja a tökéletes álláslehetőséget Kecskeméten és környékén, ahol a biztos megélhetés mellett rengeteg kikapcsolódási lehetőséget, minőségi oktatást, pezsgő életet, ugyanakkor nyugodt életstílust talál.

Kecskemét mindössze 85 km-re helyezkedik el Budapesttől, Bács-Kiskun megye székhelyeként az Alföld legjelentősebb városa. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően Kecskemét fejlett gazdasági, közigazgatási, oktatási és kulturális élettel rendelkezik, mely minden korosztály körében vonzóvá teszi a várost.

Ideális karrierlehetőség

Ha olyan városban szeretne karriert építeni, ahol minderre a fővárosi zsúfoltságtól messzebb, nyugodt életkörülmények között, mégis pörgős kulturális élet mellett is lehetőség van, Kecskemét ideális választás. Minden adott, ami a nyugodt, mégis jövedelmező és kényelmes élethez szükséges – a biztos munkalehetőség mellett élhető infrastruktúra, családok esetében minőségi oktatás, a kulturális élethez pedig rendszeres programok, fesztiválok. Kecskemét ezért kis- és nagycsaládok körében is egyaránt kedvelt lakhely.

A város gazdasági és közigazgatási fejlettségének köszönhetően a munkanélküliség száma az utóbbi években csökkenő tendenciát mutat. A nagyvállalatok jelenléte a városban, valamint a Mercedes Benz gyár betelepülése a térségbe mindenki számára folyamatos munkalehetőségeket biztosítanak, végzettségtől függően, de akár diploma szükségessége nélkül, tapasztalat és szakértelem alapján vagy betanítás által. Így szakmától függetlenül mindenkinek elérhető a garantált elhelyezkedés, akár a hosszútávú karrierépítés, mindemellett a színvonalas életstílus.

Megfelelő távolság

Kecskemét egyik nagy előnye, hogy a fővároshoz rendkívül közel, csupán 85 km-re, kb. 45 percre helyezkedik el, melynek köszönhetően a nyugodtabb életstílusból könnyedén elérhető Budapest forgataga. Akik számára fontos a főváros viszonylagos közelsége, ez a távolság megfelelő kompromisszum. Akár családi látogatásokról, akár üzleti utakról van szó, a főváros elérése nem igényel hosszú és fárasztó utazást. Mivel a hazai nagyvárosok közül Kecskemét helyezkedik el legközelebb az ország mértani középpontjához, így nemcsak Budapestről, hanem Magyarország minden részéből könnyen megközelíthető.

Magas életszínvonal

A főváros közelsége és a város elhelyezkedése sok családot meggyőz a vidékre költözés kérdéséről. Adottságainak köszönhetően Kecskemét olyan életszínvonalat képes biztosítani lakói számára, mely karrier és családi élet szempontjából is magasra pozícionálható. A megfelelő álláslehetőség megtalálása mellett a minőségi oktatás, a kifogyhatatlan kulturális látnivalók és programok az egész család számára garantálják a folyamatos pénzkereseti lehetőséget és szórakozást egyaránt.

Online jelenlét

A munkavállalók számára a mai világban elengedhetetlen az online jelenlét. A munkáltatók, fejvadász cégek a legtöbb esetben ma már az internet segítségével keresik alkalmazottjaikat, alkalmi munkavállalóikat vagy üzleti partnereiket. Az online jelenlét ezért egyéni vállalkozók számára is kulcsfontosságú. A Maxapró segítségével könnyedén hirdetheti saját szolgáltatásait vagy vállalkozását, mely lehetővé teszi, hogy az interneten keresők gyorsan és hatékonyan találjanak rá a megfelelő ajánlatokra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában