ADOMÁNY

2020.04.30. 15:20

Több tízezer palack vitaminitalt juttatnak el a rászorulókhoz

Több mint 7 millió forint értékben adományozott vitaminitalt az akasztói R-Water Kft. a Máltai Szeretetszolgálatnak. Az adomány rászoruló családokhoz, idősotthonokhoz, hajléktalanszállókhoz és rászorulókhoz jut el.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Összesen 50 raklapnyi vitaminitalt juttatott el a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz az akasztói R-Water Kft. A hatalmas mennyiségű adomány mintegy 54 ezer palackot jelent, körülbelül 7 millió forint értékben. A vitaminitalok C és D-vitaminos, B-vitaminos és multivitaminos kiszerelésben kerültek a szeretetszolgálat kecskeméti raktárába.

– Az adományt Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében juttatja el a rászoruló embereknek a karitatív szervezet, szükséget szenvedő családok, intézményekben élő idősek, hajléktalan emberek részesülnek az adományból. A vitaminitalok megérkeztek Jánoshalmára és Kiskunhalasra is, ahol a szervezet önkéntesei juttatják el a rászorulókhoz.

Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában