KECSKEMÉT

2020.03.19. 19:13

Ózongenerátorral fertőtlenítik a kormányablakok ügyféltereit

Tekintettel az országos járványügyi helyzetre a helyi kormányhivatalok legnagyobb ügyfélforgalmat bonyolító irodáiban ingyen elvégzi a belső terek fertőtlenítését a VER-BAU Kft.

baon.hu

A VER-BAU csoport a saját irodaházai, és az építkezéseire telepített konténerei sterilizálására nagyteljesítményű ózongenerátort használ, amely teljes körűen fertőtleníti a helyiségeket, jelentősen növelve ezzel a benne dolgozók biztonságát.

Tekintettel az országos járványügyi helyzetre a kecskeméti cég felajánlotta a berendezést a helyi kormányhivatal részére, amivel a legnagyobb ügyfélforgalmat bonyolító hivatalokban ingyen elvégzik a belső terek fertőtlenítését.

– A kormányablakokban ezekben a nehéz napokban is értünk és sokakért dolgoznak, mi pedig köszönetképpen szerettünk volna segíteni nekik biztonságuk és biztonságérzetük növelésével. Fontos, hogy most egymásnak segítő kezet nyújtsunk és adjunk abból, amink van – mondta az akcióval kapcsolatban Weninger Richárd, a VER-BAU csoport vezetője.

A Rákóczi úti, majd a Deák Ferenc téri kormányablakhoz pénteken, zárás után érkezik a gép. A helyiségek kiürítése és a növények eltávolítása után a generátor ózongáz segítségével pusztít el a helyiségben minden vírust, baktériumot és allergén anyagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában