Hétfőtől bezár a Csipkeház, a Thorma-múzeum és a könyvtár Halason

A kiskunhalasi városházán is folyamatosan figyelemmel kísérik a koronavírussal kapcsolatos információkat. Fülöp Róbert polgármester hétfőtől két hétre elrendelte a Csipkeház, a Martonosi Pál Városi Könyvtár és a Thorma János Múzeum bezárását.

Pozsgai Ákos

Forrás: Facebook

A városházán, a hétvégén is folyamatosan dolgoznak a város vezetői. – Reggel óta dolgozunk kollégáimmal és igyekszünk a szinte percről-percre változó helyzetet megfelelően kezelni – írta közösségi oldalán Fülöp Róbert polgármester. A városvezető közzé tette az eddig meghozott döntéseket és intézkedéseket.

Ezek szerint hétfőtől két hétre bezár a látogatók elől a Csipkeház, a Martonosi Pál Városi Könyvtár és a Thorma János Múzeum. – Felszólítottam a helyi buszközlekedést végző vállalkozást a járművek fertőtlenítésére, a Közösségek Házában minden program szünetel hétfőtől, a külterületen élő, főleg idős emberek érdekében utasítottam a rendészetet és a Tanyagondnoki Szolgálatot a megerősített feladatellátásra – tudatta Fülöp Róbert.

A helyi óvodák és bölcsődék, illetve a gyermekétkeztetés kapcsán a vonatkozó kormányrendelet megjelenése után azonnal, még a hétvége folyamán meghozzák a szükséges döntéseket. Ez ügyben a város vezetése folyamatosan egyeztet a többi, egyházi fenntartóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában