GALÉRIA

2020.01.26. 20:00

Jótékonysági kamarai bál Kecskeméten

Jótékonysági bált rendezett szombat este Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, melyen csak nem kétszáz üzletember és közéleti személyiség vett részt.

Barta Zsolt

Fotó: BUS CSABA

A vállalkozókat negyed évszázada támogató köztestület rendezvényének a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott helyet. Az 1998 kétévente megrendezésre kerülő rendezvény bevételéből az Autista Gyermekekért Egyesületet, és a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskolát támogatják.

A rendezvényt Gaál József megyei kamarai elnök köszöntötte, aki hangsúlyozta, hogy az idén tizenkettedik alkalommal rendeztek jótékonysági bált. A megnyitó során a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérmét Tormási Attila, a Tormási Kft. ügyvezető tulajdonosa vehette át dr. Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökétől és Gaál Józseftől.

Az év kereskedője megyei címet a Hovány csoport kapta még tavaly. Hovány Márton most vette át az elismerést Gaál József a megyei kamarai elnöktől és Slonszki Attila a megyei kamara kereskedelmi tagozatának az alelnökétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában