Kecskemét

2019.12.19. 17:30

Torbán Csenge jól van és újra felléphet

Igazi, összetartó közösség a TST táncstúdió. Az ifjú táncos tehetségek együtt izgultak és szorítottak az elmúlt több mint egy évben társuk, Torbán Csenge gyógyu­lásáért. A fiatal lány egy éve májátültetésen esett át, hosszas várakozás után. Az utolsó pillanatban végezték el rajta az életmentő műtétet. Szerencsére jól sikerült a műtét, Csenge is jól van, és már újra táncol.

Sebestyén Hajnalka

Megtették az első lépést a világbajnoksághoz vezető úton

Forrás: Petőfi Népe

A közelmúltban a TST-sek Csengével együtt látogattak el Budapesten a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány rendezvényére, ahol egy táncbemutatóval kedveskedtek a májbeteg gyerekeknek, és adtak nekik erőt a gyógyulásukhoz vezető úton. Nagyon megható volt a rendezvény, a TST-táncosok sem bírták könnyek nélkül.

Ugyanezen a napon a TST-sek egy országos versenyen bizonyították Csengével együtt remek formájukat. Két formációval, két vadonatúj koreográfiával neveztek be. A TST Reborn Team és a TST Race Formation is első helyen végzett, elnyerte az országos bajnoki címet. Ez az első lépcsőfok ahhoz, hogy 2020-ban ismét kijussanak a világversenyre.

Váczi Niki, a TST vezetője, tánckoreográfusa elmondta: nagyon jó érzés volt látni őket, ahogy tiszta szívből mosolyognak és a maximumot hozzák ki magukból.

Megtették az első lépést a világbajnoksághoz vezető úton
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában