galériával

2019.11.24. 18:11

Szalagot tűztek a Hunyad-gimnázium végzős diákjaira

Pénteken tartották a bácsalmási Hunyadi János Gimnázium 12. A és 12. B osztály végzős tanulóinak szalagavató ünnepségét és bálját. A szalagtűzésre váró diákokat és vendégeiket Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Márai András igazgató köszöntötte a Bácsalmási Művelődési Központ színháztermében.

Pozsgai Ákos

Fotó: TIHA [-_-]

Az est első felében az ünnepi műsort tekintette meg a közönség. Ezt követte a szalagtűzés, a 12. A osztálynak Szerencsés Tímea és Vida Zoltán, a 12. B osztálynak Juhászné Schweibert Judit tűzte fel a szalagot. Az osztályfőnökök szalagtűzése után a hagyományoknak megfelelően a végzős diákok a tánca következett, mellyel feledhetetlen pillanatokat szereztek a meghívott vendégeknek. Az ünnepség második felében felhőtlen szórakozás vette kezdetét a Sárga Csikó étteremben, ahol az ünnepséget szervező tizenegyedikes és a tizenkettedikes diákok együtt mulathattak a gimnázium tanáraival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában