Kiskunmajsa

2019.09.26. 07:35

Hat szervezet is támogatja az ellenzéki jelölteket

Kedden sajtótájékoztatón jelentették be, hogy hatpárti támogatást élveznek a helyhatósági választásokon az EKE polgármester- és képviselőjelöltjei.

Tapodi Kálmán

– A mi civil szervezetünkben a politikai paletta szinte minden oldaláról vannak emberek – jobbikos, fideszes, baloldali, liberális –, és mégis össze tudtunk fogni a város érdekében, mert számunkra egyetlen dolog a fontos. Az, hogy mi a jó Kiskunmajsának. Nem pártkatonák vagyunk, nem pártfrakció irányít bennünket – mondta el Faludi Tamás, az Együtt Kiskunmajsáért Egyesület (EKE) majsai polgármesterjelöltje azon a keddi sajtótájékoztatón, melyen bejelentették, hogy hatpárti támogatást élveznek a helyhatósági választásokon az EKE polgármester- és képviselőjelöltjei.

Széll Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében hangoztatta: az együtt gondolkodni képes emberek legnagyobb összefogását megteremtő együttműködésre van szükség minden településen, mint például most Majsán.

Takács Zoltán, a Momentum kelet-magyarországi régióvezetője kijelentette: a cél most az, hogy minden önkormányzatban olyan helyi, tapasztalattal bíró polgármesterek és képviselők kerüljenek, mint az EKE jelöltjei.

Az MSZP nevében megszólaló Horváth Tamás úgy vélekedett, hogy a szociális feladatok területén hárul majd rengeteg munka az önkormányzatokra, mert az állam nem lesz képes ellátni ezeket az igényeket.

Nagy Lajos, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke szerint Faludi Tamás az a jelölt, aki a legmegfelelőbb a település számára, akinek irányításával szebbé és jobbá tehetik Majsát.

Az LMP-s Kis-Szeniczey Kálmán úgy fogalmazott: egy település fejlődése nem attól függ, hogy kormánypárti vagy ellenzéki polgármestere van, hanem attól, hogy milyen az adott ember és a csapata.

Szűcs Imre, a Jobbik megyei elnöke arról is szólt, hogy ne Budapestről döntsenek pártkatonák, hogy mi legyen Kiskunmajsán, hanem helyben születettek irányítsák a várost.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában