galériával

2019.08.28. 07:56

Zenés családi napot tartottak a halasi lovaspályán

A lovaglás szerelmeseit várták a hétvégén a kiskunhalasi Hirling József Lovasparkba, ahol Fúvós galopp címmel zenés családi napot tartott a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület.

Pozsgai Ákos

Délelőtt kézműves- és játékos foglalkozásokkal várták a gyerekeket. A kicsik lovagolhattak is, és népszerű volt a nyitott lovastornaedzés is. Délután a Lovas Bandérium huszárainak és a fiatal lovas tornászok bemutatója vonzotta a legtöbb érdeklődőt.

Kora estére megteltek a lovaspálya lelátói, a Halas Concert Band adott nagy sikerű koncertet Lauer Zsolt karnagy vezetésével, a klasszikusok mellett, ismert filmzenék és slágerek hangzottak el.

Az este sztárvendége a Jászai Mari-díjas színész, lovas-énekes Sasvári Sándor és lánya, Sasvári Léna volt, akik az ötéves Apolló és a 24 éves Szaturn nevű lovaik hátán ülve előadott közös énekes, zenés produkcióval szórakoztatták a halasi közönséget. Az egész napos program záró­eseménye a szabadkai Crystal Dance Studio tüzes fényjátéka volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában