Kecskemét

2019.08.31. 08:38

Új helyszínen várják az érdeklődőket a Babaváró kedd esték

Szeptembertől folytatódik a Babaváró kedd esték című programsorozat a TANDEM Kapcsolatműhely szakembereivel. A helyszín változott, a Hírös Agóra kulturális központban várják keddenként a várandós kismamákat, apákat, nagyszülőket és minden érdeklődőt. Az ingyenes program során minden hónapban négy témáról hallgathatnak meg érdekes és hasznos interaktív előadást a résztvevők.

Sebestyén Hajnalka

Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadóval is találkozhatnak az érdeklődők

Forrás: Petőfi Népe

Az első kedden a szülésről, a pozitív szülésélmény egyszerű titkairól mesél Néma Attiláné Ella szülésfelkészítő, dúla. A második kedden a szoptatásról, a csodálatos anyatejről szól Szabóné Kis Éva védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó. A harmadik kedden a hordozás előnyeit és a különböző hordozóeszközöket ismerhetik meg az érdeklődők Lipcseiné Tolvaj Mária védőnő, hordozási tanácsadó, illetve Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadó tolmácsolásában. A negyedik kedden pedig Néma Attiláné Ella babamasszázs-oktató a babaápolás, babamasszázs témakörében tart előadást, bemutatja a természetes babaápolás fortélyait.

Az előadások során hasznos információk hangzanak el, miközben a résztvevők korszerű és családbarát gyakorlatokat sajátíthatnak el, amelyek megalapozhatják az egészséges kötődést, a minél örömtelibb szülő-gyermek kapcsolatot. Azoknak is érdemes meghallgatni az előadásokat, akik még csak tervezik a családalapítást.

Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadóval is találkozhatnak az érdeklődők
Fotó: Petőfi Népe

Az első előadás szeptember 4-én, kedden, 17 órakor kezdődik, a programok másfél órásak. Nem kell előzetesen jelentkezni, mindenkit örömmel várnak. A részvétel ingyenes, köszönhetően a Tandem szakembereinek és a Hírös Agóra Tudásközpont pályázati támogatásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában