cirkusz

2019.08.29. 11:34

Richter Flórián és társulata újra Kecskeméten!

Szeptember 4-8. között ismét Kecskeméten vendégszerepel a Richter Flórián Cirkusz. Új helyszínen, az Auchan áruház melletti füves területen. A neves társulat idei szenzációs műsorának címe: Showtime! Izgalmakban, látványban és nevetésben ezúttal sem lesz hiány. Napközben pedig közelről is megtekinthetők az állatok.

Sebestyén Hajnalka

Rengeteg új produkcióval várja a nézőket Richter Flórián és társulata. A műsor egyik leglátványosabb és legkülönlegesebb produkciója a gumiember lesz. Cesar Pindo, azaz Elastic Man rendkívüli képessége, hogy elképzelhetetlen pozíciókba tudja „hajtogatni” a testét, és egy 40 cm-es dobozba képes belebújni.

Színpadra lép Franciaországból Perry Pedersen dél-amerikai oroszlán fókáival, Teddy-vel és Scobby-val. Az Elastic-Fantastic-Bombastic csapat számából kiderül, milyen is az igazi bungee-jumping. Richter Flórián és családja több lélegzetelállító lovasprodukciót mutat be, például Richter Flórián szabadidomítást, míg fia, Kevin világrekordot, a Magyar Postát adja elő.

A nevettetésről egyrészt Joy Costa a nevettetés olaszországi nagymestere, másrészt Szandra, a cirkusz kabala elefántja gondoskodik több produkcióban is. Szandra, az indiai elefánt emellett egzotikus állatok kíséretében is fellép majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában