Semmelweis-nap

2019.07.01. 15:44

Több Bács-Kiskun megyei orvos is miniszteri kitüntetést kapott

Az egészségügyi dolgozók előtt tisztelegve hétfőn, Semmelweis-nap alkalmából díjakat és miniszteri elismerő okleveleket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár a Pesti Vigadóban.

Mester-Horváth Nikolett

Dr. Kvasznicska Ilona a Pesti Vigadóban vehette át az elismerést

Forrás: Dr. Szepesvári Szabolcs

Miniszteri kitüntetést vehetett át dr. Kvasznicska Ilona, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház belgyógyászatának adjunktus-főorvosa, a foglakozás egészségügy és a diabetológia szakorvosa, aki orvosi pályafutásának kezdte óta a halasi intézményben dolgozik.

Dr. Kvasznicska Ilona a Pesti Vigadóban vehette át az elismerést
Fotó: Dr. Szepesvári Szabolcs

Batthyány-Strattmann László-díjat vehetett át Dr. Bozóky Géza, a Bács-Kiskun Megyei Kórház tüdőbelgyógyászati osztályának főorvosa.

Miniszteri kitüntetést kapott továbbá Paulikné Dr. Barkóczi Ilona, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Telephelye tüdőgyógyászati osztályvezető főorvosa, Dr. Göcsei Zsuzsanna, a kalocsai kórház neurológiai osztály osztályvezető főorvosa, Petrásné Lénárt Hajnal, a megyei kórház, arcállcsont- szájsebészet és fül-orr-gégészeti osztály főnővér helyettese, és a Bács-Kiskun Megyei Kórház, Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályának PIC-Koraszülött Részlegének munkaközössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában