Bács-Kiskun

2019.02.27. 11:38

Feloldják a látogatási tilalmat a bajai és a halasi kórházban is

Feloldják csütörtöktől a bajai Szent Rókus Kórházban, péntektől pedig a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban is a korábban elrendelt látogatási tilalmat.

Mester-Horváth Nikolett

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Feloldják a látogatási tilalmat Baján: csütörtök reggel 7 órától szabad a bejárás a Szent Rókus Kórház korábban tiltott területeire – közölte kedden délután dr. Tóth Gábor főigazgató-főorvos. Korábban az influenzás megbetegedések magas száma miatt léptették életbe a részleges, majd a teljes látogatási tilalmat. Az aktuális járványügyi adat szerint azonban már nincs szükség a korlátozásra.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban március elsejétől oldják fel a látogatási tilalmat. Az intézményben január 30-tól még csak részleges látogatási tilalmat rendeltek el, ami a csecsemő- és gyerekosztályt, illetve a gyermek fertőzőosztályt érintette. Február 8-tól pedig teljes látogatási tilalom lépett érvénybe a halasi kórházban, a rokonok csak kivételes esetekben látogathatták családtagjaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában