Kisszállás

2018.12.25. 12:55

Adventi est Kökény Attilával Kisszálláson

Földi angyalokká változtak a helyi általános iskola tanulói, akik vidám táncot adtak elő a kisszállási művelődési ház színpadán az adventi rendezvényen, ahol fellépett Kökény Attila énekes is és együtt táncolt a gyerekekkel.

Pozsgai Ákos

A művelődési ház nagyterme teljesen megtelt, ahol a Sallai István Általános Iskola diákjainak zenés, táncos produkciója nyitotta az adventi est programját, a táncot Papdi Józsefné osztályfőnök tanította be a gyerekeknek. Szóló énekkel ajándékozta meg a közönséget Horváth Magdolna, majd a hagyományokhoz igazodva fellépett a helyi Adventi kórus is három karácsonyi dallal, a kórus vezetője a kiskunhalasi művészeti iskola énektanára.

Szegedről érkezett Kmetyóné Pollák Piroska, közel-keleti táncoktató, aki az Angyalok tánca című színházi előadásból adott előtt egy részletet.

A legkisebbek betlehemes játékkal lepték meg a közönséget, a karácsony történetét játszották el, Varga Edit tanítónő készítette fel őket. Az est sztárvendége Kökény Attila, a Megasztár televíziós vetélkedő ötödik szériájának versenyzője volt, aki ismert karácsonyi slágereket adott elő, bevonva az éneklésbe a közönséget is. Az adventi est ideje alatt meleg teával, forralt borral, és kürtöskaláccsal várták a vendégeket a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában