Kecskemét

2018.09.22. 08:04

Egy nevelőszülő házaspár kapta a Hunyadi-díjat

Pénteken vette kezdetét a XIV. Hunyadivárosi Napok rendezvénysorozat. A Corvin Mátyás Iskolában tartott ünnepélyes megnyitón adták át az idei Hunyadi-díjat is, melyet ezúttal egy nevelőszülő házaspár kapott.

Hraskó István

Katona Imre és felesége, Katonáné Újszászi Katalin az elmúlt húsz évben összesen nyolc gyermeket fogadott magához nevelőszülőként, közülük hármat örökbe is fogadtak. A házaspárt tartotta idén érdemesnek a Hunyadi-díjra a városrész tanácsadó testülete és Pászti András önkormányzati képviselő, az elismerést péntek este vehették át a XIV. Hunyadivárosi Napok ünnepélyes megnyitóján, a Corvin Mátyás Iskolában.

A rendezvénysorozat szombaton színes programokkal folytatódik a Hankovszky-ligetben, fellépnek a városrész intézményeinek óvodásai, iskolásai, köszöntik a Hunyadivárosban született babákat és szüleiket a Természet Házában, lesznek sport-és táncbemutatók, este pedig Csombor Teréz, a Katona József Színház színművésze fog operett betétadalokat énekelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában