kiskunmajsa

2018.09.20. 07:00

Alkalmi ruha készült a Petőfi Népéből

Add magad! címmel rendeztek összművészeti kiállítást a majsai városnapok idején. Az ötletgazda a 23 éves Horváth Richárd volt, akinek sikerült a kreatív alkotókat rábírni egy közös tárlatra.

Tapodi Kálmán

– Nagyon sok tehetséges embert ismerek, akik között olyanok is akadnak, akik még sohasem tudtak bemutatkozni a közönség előtt. Szerveztem már saját divatbemutatót, de most egy picit többet szerettem volna adni és nem azt, hogy csak rólam szóljon az egész kiállítás – mondta el a női szabó végzettségű főszervező. Mint hozzátette: Kecskemétről, Csongrádról, Csengeléről, Majsáról is érkeztek alkotók, akik között voltak divat-, makramé- és ásványékszer készítők, sminkesek, műkörmösök, különleges hajviseletek megálmodó fodrászok is. Virágból is készült ruha, míg Horváth Richárd az extrém kollekcióját állította ki. Az egyik estélyi a Petőfi Népe oldalaiból készült, de számítógép-billentyűzet és széttört CD-k is ruhadísszé alakultak.

Horváth Richárd, az ötletgazda
Fotó: Petőfi Népe

– A divat, a szépség és az egészség területét próbáltuk kombinálni az elsősorban nőket célzó kiállítással. Csodálatos rendezvényen vagyunk túl, amiért hálával tartozom mindenkinek, aki segített a megvalósításában – fogalmazott Horváth Richárd, aki jövőre egy divatshow szervezését fontolgatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában