Szavazási eredmény

2018.05.07. 11:32

Olvasóink többségének nincs ideje követni a webkamerák adását

Az elmúlt héten arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szokták-e követni a nyilvános webkamerák adását.

baon.hu

[eweb-voting id="1298869"]

Olvasóink döntő többségének (47%) nincs ideje erre. Ők bizonyára inkább élőben szeretik megnézni a természetet vagy az utcákat, nem a képernyő mögött ülve.

Milyen adásokat követnek hát azok, akik rendszeresen nézik a webkamerák adását?

Olvasóink 5%-ka a városi nyilvános utcaképeket szokta követni webkamerán keresztül. Ezek a webkamerák különösen hasznosak, ha valamilyen eseménynél tudni szeretnénk mekkora a tömeg.

A válaszolók 11%-ka bármilyen állatot órákig elnézeget az interneten, 12%-ka pedig azt válaszolta, hogy a gólyák fészkét rendszeresen megnézi a kamerákon. Érdemes is kihasználni ezt a technológiát, hiszen ilyen közelről máshogy nehezen tudnánk figyelni a gólyák életét.

Esni fog?

A webkamerák adását követők többsége, olvasóink 25 százaléka az időjárást ellenőrzi rendszeresen a webkamerákon. Ők nyáron biztosan több időt eltöltenek majd ezzel, hiszen hamarosan érkezik a viharok és zivatarok időszaka, kellemes időtöltés a viharfelhők követése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában