Kiskunhalas

2018.04.15. 15:33

Embert próbáló versenyen lettek másodikak a halasi rendészeti tanulók

Kúsztak, másztak, futottak és sárban dagonyáztak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának rendészeti szakos tanulói a Kaposvárott megrendezett II. Cross Run terepfutó bajnokságon, ahol a honvédelmi kategóriában, összesített eredménnyel a második helyezést érték el.

Pozsgai Ákos

Forrás: Dékáni Árpád Szakgimnázium és Szakközépiskola

A Kaposvári Egyetem terepakadályfutó-versenyén csaknem 500-an álltak rajthoz, egyéni és csapatversenyben, ahol a Magyar Honvédség közreműködésével olyan pályát állítottak össze, amely akár egy kiképző központban is elférne. A versenyen több mint tíz kategóriában indultak a résztvevők, akik szerint embert próbáló volt az akadályok teljesítése.

Bács-Kiskun megyét a halasi Dékáni-szakgimnázium rendészeti hallgatóinak 4 fős csapata: Dávoda Zoltán, Görbe Nikolett, Hegyi Barbara és Vágó Dávid képviselték, felkészítő tanáraik Bátory Gábor és Vezdán Csaba, az iskola rendészeti-közszolgálati szakmacsoportjának vezetője voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában