Kiskunhalas

2018.05.20. 09:50

Tűzriadóval kezdődött Halason a Pünkösd vasárnap (fotók)

A legmagasabb kiemelt szintű riasztással indult Pünkösd vasárnap a halasi tűzoltóknál, a helyi Tesco bevásárlóközponthoz vonultak, ahol bejelzett a tűzjelző.

Pozsgai Ákos

Reggel 7 óra után néhány perccel három tűzoltófecskendővel, egy nagy teljesítményű vízszállítóval és egy emelő kosaras magasból mentővel indultak a halasi tűzoltók a város másik végén, a déli városkapu előtt lévő bevásárlóközponthoz. Ide vonultak a kiskőrösi tűzoltók is, és első körben további városokból is riasztottak egységeket.

Az áruházban lévő lottózó fölé szerelt tűzjelző riasztott be, a tűzoltók körbejárták az épületet, az álmennyezetek fölötti részt is átvizsgálták, tűzoltókosárral is fölé emelkedtek a bevásárlóközpontnak, hogy az épületet fentről is szemrevételezzék. Füstöt vagy tűzre utaló jeleket nem találtak, ezért visszaminősítették kettesfokozatúra a riasztást. Az épület többi részét is átvizsgálták a tűzoltók és a bevásárlóközpont dolgozói, tüzet azonban később sem találtak, így az egységek visszaindulhattak állomáshelyeikre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában