kék hírek

2019.02.11. 12:07

Tűzcsapot döntött ki a Volkswagen

Előzés közben tért le az útról és ütközött egy villanyoszlopnak, majd kidöntött egy tűzcsapot és egy gyümölcsfát egy Volkswagen Golf Kiskunhalason a Kertvárosi ABC előtt hétfő délelőtt. A gépkocsit vezető fiatal nő nem sérült meg a balesetben, a jármű azonban totálkárosra tört.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Talán csak a vak szerencsének volt köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia, amikor a gépkocsit vezető fiatal lány egy gyalogátkelőhely előtt kezdett előzésbe, de elvesztette uralmát a jármű felett, felszaladt a járdára, ahol előbb oldalról egy villanyoszlopnak ütközött, majd egy tűzcsapot döntött ki a helyéről utána pedig egy gyümölcsfát. A járdán nem voltak gyalogosok és az autó sofőrje sem sérült meg a balesetben, mert be volt kötve. Az autóban mindkét légzsák kinyílt, a kocsi totálkárosra tört.

Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos
Fotó: Pozsgai Ákos

A kitört tűzcsapból közel negyed órán több méter magasságban tört fel a víz, az úttestet pillanatok alatt hömpölygő víz lepte el, a környék vízelvezető árkai megteltek vízzel. A vízszolgáltató munkatársai, amikor kiértek, elzárták a vezetéket, a tűzcsap körül méteres kráter keletkezett. A gépkocsi vezetője elismerte a felelősségét, helyszíni bírságot kapott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában