galériával

2019.07.10. 18:50

Két kislány és egy férfi sérült meg a Jánoshalma közelében történt balesetben

Összeütközött egy traktor és egy autó szerda délután a Borota és Jánoshalma közötti útszakaszon.

baon.hu

Mezőgazdasági vontatóba rohant hátulról egy Skoda Octavia szerda délután a Jánoshalma és Borota között vezető úton. Két kislány és a gépkocsit vezető 18 éves férfi sérült meg a balesetben, a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították őket. Két mentőautót is riasztottak a helyszínre, valamint a jánoshalmi hivatásos tűzoltókat.

A Skoda és a traktor is Baja felé tartott, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a személyautó hátulról belecsapódott a mezőgazdasági jármű vontatmányába. Az ütközés erejét mutatja, hogy a traktor szerelvényének hátsó kereke kiszakadt a helyéről, az utánfutót vontató Skoda pedig megpördült az úttesten és félig az árokba repült. Az autó jobb eleje teljesen összetört, itt ült az autóban utazó egyik 13 éves kislány, a kisebb, 10 éves hátul utazott.

Úgy tudjuk mindhárman kiskunhalasiak és súlyosan megsérültek. Információink szerint az egyik kislány nyílt törést szenvedett, a halasi kórházba szállították őket. Helyszíni információink szerint a gépkocsit vezető 18 éves férfinek nem régóta van jogosítványa.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt több mint két órán keresztül teljes útzár volt az említett útszakaszon. Borota felé tudtak kerülni a járművek.

Korábbi információk:

A műszaki mentési munkálatokat a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók végzik a helyszínen. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában