baleset

2019.03.15. 09:32

Tragédia történt Kiskunmajsa közelében: hárman életüket vesztették

Két személyautó ütközött össze az 5402-es számú főúton, Kiskunmajsa közelében péntek délelőtt. Információink szerint hárman életüket vesztették a balesetben.

baon.hu

Friss: Szombaton a rendőrség újabb részleteket közölt a tragédiáról. A friss információkat az alábbi cikkünkben olvashatják.

Összeütközött két személyautó az 5402-es számú főút 35-ös és 36-os kilométerszelvénye között, Kiskunmajsa térségében pénteken 8 óra 55 perckor. Az esethez a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik. A mentők megállapítása szerint három ember életét vesztette a balesetben. További két ember súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A helyszínelés idejére a rendőrök 9 óra 20 perctől teljes szélességében lezárták az utat. Az érintett útszakaszon közlekedők a környező földutakon tudnak kerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában