kék hírek

2019.01.13. 06:55

Részletek az Izsák és Ágasegyháza között történt balesetről

Összeütközött két személyautó és egy furgon szombat délután az Izsák és Ágasegyháza közötti útszakaszon.

baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, három jármű ütközött össze szombat délután az 5301-es számú út 17-es kilométerénél, Izsák és Ágasegyháza között.

Információk szerint a baleset során két személy súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett. Úgy tudjuk, hogy egy Opel közlekedett Izsák felől Ágasegyháza felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött a szemből érkező Skoda Fábiával, majd az Opel mögött haladó Volkswagen Transporternek is nekicsapódott. Az ütközést követően a Transporter az árokba hajtott, majd egy fának csapódott. A jármű 17 éves női utasa és az édesanyja megsérültek, őket kórházba szállították a mentők. A kocsit vezető édesapa szinte karcolások nélkül megúszta a balesetet.

Az Opel sofőrje beszorult a járműbe, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A Skodában két fiatalember ült, ők Kecskemétről tartottak Izsákra. Információink szerint egyikük súlyosan, másikuk könnyebben sérült meg. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában