baleset

2018.06.20. 11:36

Részletek az 53-ason kedden történt tragédiáról (fotók)

Úgy tudjuk, hogy a kedden, Solt közelében történt tragikus balesetben a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai sérültek meg. A motor utasa a helyszínen életét vesztette.

baon.hu

A rendőrség szerda délelőtt beszámolt a keddi halálos balesetről. Közleményükben azt írták: „az 53-as számú főúton közlekedett 2018. június 19-én 17 óra 30 perckor egy Volkswagen Transporter. A sofőr meg akarta előzni az előtte haladó Suzuki személyautót, de a manőver megkezdése előtt nem győződött meg arról, hogy járművének előzését egy Suzuki GSX 1300R típusú motorkerékpár megkezdte. A Transporter áttért a bal sávba, ahol összeütközött a kétkerekűvel, ezért a motorkerékpár a bal útárokba borult.

A 42 éves dunaújvárosi motoros férfi súlyosan megsérült, míg utasa, egy 44 éves dunaújvárosi nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.”

Információink szerint a balesetben a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai sérültek meg, amit a szerdán kiadott részvétnyílvánítási közleményük is megerősít:

„A büntetés-végrehajtási szervezet vezetése és teljes személyi állománya megrendülve értesült a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet állományába tartozó kollégák súlyos balesetéről. Az elhunyt családja fájdalmában osztozunk, a súlyos sérülést szenvedett körletfelügyelőnek pedig sok erőt kívánunk a felépüléshez.”

A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában