Lezárt akta

2018.02.25. 09:29

Nem volt autópálya-matricája, ezért másik rendszámot rakott a kocsijára

Az M5-ös autópályán kapcsolták le a napokban azt a sofőrt, aki az autójára egy másik rendszámot tett fel, mert nem akart autópálya-matricát vásárolni.

police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizse Rendőrőrsének járőrei február 20-án igazoltattak egy 45 éves férfit, aki az M5-ös autópályán közlekedett Seat Arosa személyautójával. Az intézkedés során kiderült, hogy a járműre felrakott rendszám nem egyezik meg azzal, amelyet a forgalmi engedélybe bejegyeztek. A lajosmizsei nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy nem volt autópálya-matricája, így a rendszámcserével próbálta a bírság kiszabását elkerülni.

A lajosmizsei rendőrök az ügyet a napokban lezárták, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségre – írja a police.hu.

Képünk illusztráció: pixabay.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában