Kecskemét

2019.06.17. 15:41

Négy fiatalt szállítottak kórházba a tanévzáró fesztiválról

A mentőszolgálat megerősítette értesüléseinket: több fiatalt is kórházba kellett vinni péntek éjszaka a kecskeméti tanévzáró fesztiválról.

Hraskó István

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: illusztrációs fotó

Pénteken negyedik alkalommal szervezték meg a tanévzáró fesztivált Kecskeméten, azzal a céllal, hogy az utolsó tanítási napon a diákok emlékezetesen búcsúztassák a mögöttük hagyott tanévet, és vágjanak neki a vakációnak. Délelőtt-kora délután a főtéren játékos vetélkedő volt, este pedig koncertekkel, bulival várták a diákokat a Vasútkertben.

A péntek este egy-két résztvevő részére sajnos negatív értelemben marad emlékezetes. Szerkesztőségünk több jelzést kapott, hogy a Vasútkertbe többször ki kellett menniük a mentőknek. Megkerestük a kecskeméti megyei kórházat, onnan nem kaptunk információt, érkeztek-e az intézménybe fiatal páciensek a fesztiválról. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál viszont – ha röviden is – válaszolt megkeresésünkre (annyit kérdeztünk, a Vasútkertből vittek-e be fiatalokat a kórházba, ha igen, hány főt, milyen panaszokkal, és mennyi időt kellett bent tölteniük).

– A megadott helyszínről 4 fiatalembert szállítottunk kórházba kisebb sérülések, rosszullét, vagy ittasság miatt – közölte Győrfi Pál.

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: shutterstock.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában