FRISS

2018.05.23. 09:16

Mindkét motorost kórházba vitték kedd este (fotók)

Motorosok ütköztek össze az 54-es főúton Kecel közelében kedden kora este. A mentők a helyszínről egy súlyos és egy könnyebb sérültet szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

Pozsgai Ákos

A baleset Keceltől néhány kilométerre történt kedden, a Soltvadkert felé vezető úton egy enyhe ívű kanyarban. Egy robogó és egy nagyobb méretű motor az árokba csapódott az úttest két oldalán.

Szerda délelőtt a rendőrség beszámolt a baleset részleteiről: egy 48 éves kiskőrösi férfi közlekedett Soltvadkert felől Kecel irányába egy Beta Eikon típusú segédmotoros kerékpárral. Az út 56.500-as méterénél áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Suzuki motorkerékpárral. A segédmotoros kerékpár sofőrjével szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, így vér-vizelet mintavételre előállították.

A helyszínen szerzett információink szerint a 21 éves motoros súlyosan, míg a segédmotoros csak könnyebben sérült meg, mindkettőjüket a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt az 54-es főúton, a forgalmat egy földes útra terelték a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában