baleset

2018.04.21. 12:22

Métereket repült az autóval ütköző cross motoros

Súlyos sérüléseket szenvedett egy motoros, amikor péntek este frontálisan ütközött az elé kanyarodó személyautóval Mórahalom belterületén.

Pozsgai Ákos

A helyszínelés miatt két órán keresztül félpályás útzár volt a Szegedi úton, ahol egy cross motor frontálisan ütközött egy személyautóval. Helyszíni információink szerint a szemből érkező Skoda balra, az egyenesen haladó motoros elé kanyarodott. A motorkerékpárt vezető férfi az ütközés után átpördült a gépkocsi felett és métereket repült, majd az útszéli padkára zuhant. A mentők törés gyanújával szállították kórházba.

A Skoda vezetője nem sérült meg a balesetben. A személyautó eleje felgyűrődött az ütközés erejétől, a motor első kereke is deformálódott és több elem eltört rajta.

Az elsődleges rendőrségi információk szerint a Skoda vezetője nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, amikor a Szegedi útról a Rózsa utcára akart lekanyarodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában