senki sem használta a biztonsági övet

2018.06.21. 17:13

Meghalt az akasztói balesetben súlyosan megsérült kisgyerek

Árokba sodródott egy BMW szerdán késő este Akasztón a Csengődi utcában. Információink szerint a baleset során az autóban ülő négyfős családból a legsúlyosabban megsérült 3 év körüli gyerek - aki kirepült a gépkocsiból - a kórházban meghalt. A baleset másik életveszélyes sérültje, a járművet vezető férfi állapotáról nincs információ. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt folytat eljárást – közölte érdeklődésünkre Vincze-Messzi Adél sajtószóvivő.

Pozsgai Ákos

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, szerda este fél tíz tájban egy BMW nagy sebességgel haladt Akasztón a csengődi utcában, amikor lesodródott az útról és az árokba hajtott. Három mentőautó érkezett a helyszínre, valamint a kiskőrösi és az akasztói tűzoltók.

A baleset során egy 3 éves kisgyerek kirepült az autóból, arccal a föld felé feküdt, az utca lakói próbáltak rajta elsőként segíteni. A mentők hosszú ideig stabilizálták az állapotát, mire el tudtak vele indulni a kecskeméti kórházba, ahonnan információink szerint még az éjszaka folyamán tovább vitték a szegedi gyermekklinikára, ahol azonban később belehalt a súlyos sérüléseibe.

Ugyancsak súlyos, életveszélyes állapotban szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba a 29 éves kiskőrösi gépkocsit vezető férfit, akinek állapotáról egyelőre nem lehet tudni további információt. Az autóban utazó nő és egy 5 év körüli kisgyerek a helyszíni információk szerint könnyebben sérültek a balesetben.

A rendőrség tájékoztatása szerint sem a jármű vezetője, sem utasai nem használtak biztonsági övet. Úgy tudjuk, hogy a biztonsági gyereküléseket a rendőrök a csomagtartóban találták meg. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában